rust, ruimte, privacy

Omsloten door een eeuwenoude houtwal liggen de negen moderne woningen in een parkachtig landschap rondom een gezamenlijke brink. Elke woning heeft een eigen, grote patiotuin met veel privacy en vrij uitzicht op het park. En aan ruimte heeft u in Villa Nove geen gebrek. Allen zijn het duurzame woningen met warmtepompen die zorgen voor verwarming en verkoeling wanneer nodig. De woningen zijn voorzien van aluminium kozijnen met schuifpuien, verfijnde detaillering in gevelinrichtingen. Erfafscheidingen zijn door de landschapsarchitect mee-ontwerpen.

woonwensen bespreken?

Villa 2 lagen

Met een slaapkamer met inloopkast bent u in deze woning helemaal voorbereid op de toekomst. Uw woning is heerlijk ruim van binnen. Ideaal voor het creëren van een leefkeuken. Op de verdieping van deze comfortabele woning is ook nog eens ruimte voor 4 slaapkamers.

Villa 3 lagen

Uw tuin of tuinterras is een heerlijke plek om samen met familie en vrienden op een mooie zomeravond na te tafelen. Geniet van het uitzicht, de ruime zolderverdieping en een bovenal luxe badkamer.

Vrijstaande bungalows

Aan werkelijk alles is gedacht bij deze woning. Zo is er (woon)ruimte in overvloed voor u en uw gezinsleden, heeft u parkeergelegenheid voor 2 auto’s en kunt u ook nog een optie nemen op een inpandige garage.

Verkoopdocumentatie

Brochure

Prijslijst

Verkoop & informatie

Woonvast Makelaars
Stadsring 139
3817 BA, Amersfoort
Tel. 033-4221010
info@woonvast.nl
www.woonvast.nl

Ontwikkeling & realisatie