Wonen aan een hofje
omringd door groen

Villa Nove ligt in de luwte van de Galvanistraat. Op een prachtige locatie in de wijk Leusderkwartier in Amersfoort. Omgeven door een eeuwenoude houtwal die nog in verbinding staat met de natuur buiten de stad. Hier profiteert u van het beste van twee werelden. Aan de ene kant de aantrekkingskracht van de stad, met al zijn voorzieningen. Aan de andere kant de rust van de bossen. In Villa Nove smelten die werelden samen.

Bekijk de woningen

UITSTEKEND BEREIKBAAR

Alles in Amersfoort ademt historie. Dwalend door het centrum waant u zich in een middeleeuws decor. Compleet met oude stadsmuren, stadspoorten, kerken en andere middeleeuwse bouwwerken. Amersfoort is echter ook een moderne stad met een actueel en veelzijdig winkelaanbod, gezellige restaurants, theaters en musea. Amersfoort is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar. Vanuit Amersfoort bent u met de auto in 30 minuten tijd in hartje Utrecht en zo’n driekwartier rijden van het centrum van Amsterdam. De bossen in de directe omgeving en het cultuuraanbod van de stad dragen bij aan de veelzijdigheid van Amersfoort.

STADSE WIJK MET LANDELIJKE LOOKS

Het Leusderkwartier, in het zuidoosten van Amersfoort, is een wijk met grandeur. De mooie bomenrijke lanen en vooroorlogse woningen geven de buurt die typische jaren ’30 uitstraling. De woningen van Villa Nove integreren perfect in dit woonlandschap en maken het plaatje van deze wijk compleet. In het Leusderkwartier is alles op loopafstand. Zoals de Leusderweg, de meest veelzijdige winkelstraat van Amersfoort. Of het bosgebied Nimmerdor, waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen over de statige lanen. 

Lekker ontspannen in uw vrije tijd

Vanuit de jachthaven De Stuw kunt u met uw boot de Eem op naar het Eemmeer. Zoekt u het liever dichter bij huis? Ga dan lekker wandelen in de bossen aan de zuidkant van de stad of een balletje slaan op de greens van golfclub De Hoge Kleij. Of bezoek het Mondriaanhuis, kunsthal KAdE of een van de andere musea in de stad of directe omgeving. Voor uw (klein)kinderen is Dierenpark Amersfoort een belevenis. Ook in uw vrije tijd is er in Amersfoort genoeg te doen.

Verkoop & informatie

Woonvast Makelaars
Stadsring 139
3817 BA, Amersfoort
Tel. 033-4221010
info@woonvast.nl
www.woonvast.nl

Ontwikkeling & realisatie