INTERIEURARCHITECT
RODI VAN DE HORST

Bewoners een goede keuze bieden

De luxe villa’s worden met luxe badkamer en zonder keuken opgeleverd, maar Rodi van der Horst wil graag meedenken en adviseren over de inrichting van de woningen. “Het is goed dat wij zo vroeg worden aangehaakt bij dit project.  Zo kunnen we toekomstige bewoners een goede keuze bieden uit de mogelijkheden die er zijn op het gebied van de inrichting van hun huis.”

“IEDERE BEWONER CREËERT ZIJN EIGEN WERELD”

“Je woont met een aantal mensen in een compact gebied. Dan wil je graag iets van je persoonlijke smaak terugzien in de woning. Wij kunnen helpen bij het vertalen van specifieke woonwensen. Door een indeling te schetsen, een verlichtingsplan te maken en kleur- en materiaaladviezen te geven voor bijvoorbeeld de keuken, de badkamer of wandafwerking. Zodat iedere bewoner zijn eigen wereld kan creëren.”

PERSOONLIJKE BENADERING

Al pratend met de nieuwe bewoners krijgt Rodi een goed beeld van hun belevingswereld: “Die persoonlijke benadering is heel belangrijk. Hoe ziet je dag eruit, wat is je gezinssamenstelling? Als je opgroeiende kinderen hebt, vraagt dat een heel ander materiaalgebruik en ook een ander gebruik van de ruimte dan wanneer je alleen bent of met een partner woont. Door openheid en luchtigheid te creëren, kun je meer doen met het aantal vierkante meters. De kunst is om hier een beetje mee te spelen.”

Verkoop & informatie

Woonvast Makelaars
Stadsring 139
3817 BA, Amersfoort
Tel. 033-4221010
info@woonvast.nl
www.woonvast.nl

Ontwikkeling & realisatie